Om oss

Genom att kombinera traditionella metoder med moderna innovationer, bevarar vi att det svenska hantverksarvet.

Nestlat i hjärtat av Kungsbacka, Varla Bleck & Plåt förenar det traditionella hantverket med modern teknik i vår egen verkstad och kontor. Genom årtionden har vi stolt tjänat privatpersoner och företag i Göteborg, Kungsbacka, Varberg och deras omgivningar, och sedan 2010 har vi Lecor Bygg och Fastighet AB i ryggen.

Vi har kompetens för totalentreprenader och tar oss an kompletta industribyggnationer. Under åren har vi skaffat oss erfarenheter från projekt i Skandinavien, Europa, Afrika och USA. Ett långvarigt samarbete med flera europeiska företag möjliggör leveranser även för större projekt. De aluminiumklädda fasaderna på Astra Zenecas byggnader i Mölndal, vindavvisande, rostfria GKD-nät på Holmenkollen och plåtarbeten på Operahuset i Oslo är några av våra projekt.

För både privat och företag

Villa, radhus eller sommarstuga – alla fastigheter fordrar underhåll. Varla Bleck & Plåt arbetar med alla typer av plåtslageriarbeten och vi har en serviceavdelning som är specialiserad på att hjälpa till med alla möjliga saker du kan behöva hjälp med på din fastighet.

Hantverk i varje detalj

Vi tillverkar och monterar allt inom byggnadsplåtslageri; fönsterbleck, vindskivor, stuprör och rännor, skorstensinklädnader, taktäckningar, taksäkerhet, snörasskydd, takstegar med mera. I vår egna verkstad i centrala Kungsbacka kan vi specialtillverka de detaljer som krävs, oavsett om det är ett litet fönsterbleck eller hundra kvadratmeter bandplåt för att täcka ett tak.

Engagemang

Är det ett fönsterbleck som behöver bytas, nya taksteg för sotaren som ska monteras, ett nytt hus som behöver kompletta plåtbeslag, snöröjning av uppfarten eller taket, kommer vi ut till er för att mäta och se hur det ser ut. Då avgör vi hur vi bäst kan utföra jobbet. Sedan lämnar vi ett kostnadsförslag. Detta gör vi helt utan kostnad.

Vill du veta mer?

Behöver du hjälp med ditt projekt? Vi är plåtexperterna. Kontakta oss idag.

Stefan Clarentius, VD

Telefon: 070-561 90 07

Rickard Stenmark, Kalkyl & Anbud

Telefon: 073-370 01 58

Vi använder kakor för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen samtycker du till vår användning av kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här.

OK