Skip to content

Våra Tjänster

Varla Bleck och Plåt arbetar med alla typer av plåtslageriarbeten och vi har en serviceavdelning som är specialiserad på att hjälpa till med alla möjliga saker du kan behöva hjälp med. Oavsett om du är privatperson eller företag

Det enda plåtslageriet du behöver

Bygga nytt, reparera eller underhålla?

Varla Bleck & Plåt erbjuder alla typer av tjänster inom plåtslageri. Vi är även ett företag med hög kompetens inom moderna fasad- och takbeklädnads metoder. Specialinriktning på koppar-, rostfritt- och zinkmaterial liksom sömsvetsning vid arbeten med rostfri plåt. Stor kapacitet och kompetens för alla typer av avancerade byggnadsplåtslageriarbeten.

Vi riktar oss mot både privatpersoner och företag och har god erfarenhet av mindre bleck-arbeten upp till stora projekt inom byggsektorn.

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Tillverkning

Vi tillverkar och monterar allt inom byggnadsplåtslageri. I vår egna verkstad i centrala Kungsbacka kan vi specialtillverka de detaljer som krävs, oavsett om det är ett litet fönsterbleck eller hundra kvadrat.

REPAREra

Även tak av plåt och plåtdetaljer har en livslängd, då det är dax att laga eller lägga nytt. Långsiktigt blir det oftas en bättre lösning att lägga om än att laga. Även ekonomiskt så blir det oftas mer lönsamt på långsikt att göra nytt än att laga. Vi kommer gärna ut och inspekterar taket, och kommer med åtgärdsförslag. Vi lämnar även offert på att utföra jobbet. Självklart lämnar vi garanti på material & arbete på alla våra jobb.

FÖRSÄKRINGSJOBB

Ibland har man otur och dolda fel eller skador uppstår. Vi har goda erfarenheter av den här typen av skadearbeten och hjälper även till vid samverkan mellan dig och försäkringsbolaget.

Taktäckning

Vi utför taktäckning på alla typer av byggnader, till privatpersoner, offentliga byggnader, kontor, fabriker, kyrkor m.m. Inget material är främmande för oss, vi arbetar bland annat med rostfritt, koppar, zink, aluminium, lackerad stålplåt med mera.

fasadbeklädnader

Vi har stor efarenhet av olika typer av fasadbeklädnader. Montering av fasadelement, från Lindab, Paroc & Plannja. Montering av fasadkasetter, i olika typer av material, aluminium, lackerad stålplåt, alucobond med mera.

GKD fasadnät

God kompetens och erfarenhet av projektering och montering av GKD fasadnät