Skip to content
Solpaneler

Vi hjälper dig hela vägen

Genom våra samarbeten med Lindab och SellPower levererar vi en helhetslösning med solpaneler.

Ska du lägga nytt tak? Vi installerar ditt nya tak med  integrerade solpaneler alternativt utanpåliggande solcellspaneler på ditt nuvarande tak.

Solceller - Räkna på ditt tak

Two columns
Vertical
Horizontal
Solpaneler-Kostnadskalkyl
Summa totalt:
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Vad ingår i priset?

           • Ny takläggning i Aluminium
           • Solpaneler på del av tak
           • Komplett montage av nya komponenter

Vi hjälper dig att hitta rätt solceller för taket!

solarroof-1
Lindab Integrererade Solceller
Skärmbild 2022-05-27 143010
Sellpower Solceller
Solhybrider Samster 3
Samster Solhybrider

Hur går processen till?

Förutsättningar

Det första man ska titta på är takytan, bäst är att ytan det är tänkt att installeras på är över 4 meter och fri från hinder. Det är bäst att montera solpanelen söderut, men väst- och öster-ut funkar med

Offert

I det här steget kommer vi med ett offertförslag utifrån installationens förutsättningar. Uppskattat kostnad presenteras och diskuteras tillsammans.

Solcellsstöd

Det är möjligt att ta del av solcellsstödet, det som krävs är att man skickar in en blankett till Länsstyrelsen. Det är relativt lång väntetid på att få sin ansökan beviljad, men det går att sätta upp anläggningen innan man fått svar. Hur mycket man kan få i stöd är angivet på energimyndighetens hemsida, där finns också blanketten.

Sälja överskottsel

För att kunna sälja överskottselen krävs det att ett avtal tecknas med ett elhandelsföretag. Kontakta din leverantör så ser de till att rätt avtal och blanketter skickas in. Försäljningen av överskottsel som uppgår till max 30.000kr per år momsbefriad.

Leverans

När alla avtal är i sin ordning är det dags för leverans! Våra hantverkare monterar solpanelen och elektrikern kopplar in det elektriskt. Nu skickas den sista blanketten in som beskriver att installationen är klar, vilket gör att man kan ta del av solcellsstödet.