Skip to content

Sellpower

SellPower erbjuder diskreta och snygga solcellsinstallationer för dem som vill ha ett smart och hållbart alternativ. Med två alternativ att välja mellan har vi den perfekta solcellslösningen för dig.

SoliTek

Med SoliTek "Soli"-systemet kan du få ett snyggt och långvarigt solcellstak som dessutom producerar energi i upp till 50 år. Glaspanelerna integreras i dina traditionella takpannor och gör det tätt så att du inte behöver ett extra lager av material som bågskivor eller skifferpannor under dem; om något går fel på toppen (till exempel på grund av oförutsedda skador) är det bara att ta bort det som är trasigt innan du går vidare till nya installationer!

Sell Power-systemet är ett hållbart och högkvalitativt takmaterial av metall. Det har en otroligt elegant och modern design som inte rostar eller spricker som andra produkter på marknaden idag! Panelerna finns i många olika färger för att matcha alla hems yttre färgkulör!

Det bästa med den här produkten? Om det någonsin uppstår problem med panelen klickar du bara ut motsvarande sektion underifrån och sätter sedan ihop allt igen.

ClicSeam

Den eleganta, svarta SSAB-panelen är perfekt för dig som vill ge ditt hem lite karaktär och unikhet. Med sina integrerade glas/glaspaneler som gör att du kan gå på taket utan att riskera skador från solenergisystem - den här nya designen kommer att göra det enklare än någonsin tidigare! ClicSeam™-systemet erbjuder en enkel installationsprocess så du behöver inte oroa dig för att bli smutsig eller dammig när du arbetar högt upp i huset - se bara till att inte röra några utsatta ledningar med något annat än handskar eftersom de är mycket ömtåliga!

Certifieringen av RISE säkerställer att kvalitetskontrollstandarderna är höga, medan 100% europeisk produktion innebär att denna produkt överensstämmer perfekt med alla säkerhetsföreskrifter som fastställts inom Europa.

Med ClicSeams™ kan du få ett intressant och elegant nytt utseende för ditt hus. Med sin sofistikerade design kommer panelerna att smälta in perfekt med alla andra metallpannor på tak eller väggar - även om de är blandade! Det innebär att du inte behöver oroa dig för att hålla dig uppdaterad med normerna för energieffektivitet eftersom denna typ av plåt gång på gång har visat sig vara mer hållbar än vanliga takystemalternativ som finns tillgängliga i dag.

BEGÄR Offert

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett förslag inom 24 timmar. Behöver vi mer information hör vi av oss. Vi kommer även gärna ut till er för att mäta och se hur det ser ut på plats.