Skip to content

Varla Bleck & Plåt AB

Ett byggnadsplåtslageri med rötterna i det traditionella hantverket

STOR BREDD & GOD SERVICE

Vi har kapacitet och kompetens för alla typer av byggnadsplåtslageri arbeten. Vi utför taktäckningar & fasadarbeten på olika byggnader som till exempel offentliga byggnader, kontor, fabriker, kyrkor, hotel, broar och vi har även monterat rostfria nät på Holmenkollen backen i Oslo.

Inga material är främmande och vi arbetar med rostfritt, koppar, zink, lackerad plåt, aluminium, alucobond, GKD fasadnät.

Vi har även stor kompetens i projektering av olika tak & fasadlösningar.
GKD fasadnät på Norges nationalarena – Holmenkollen.
Alucobond kassetter inkl upphängning, 2 broar i Solna.
Aluminium kassetter på Ullevaal stadion i Oslo.
Fasad kassetter Astra Zenica, Mölndal.

På långvariga projekt har vi alltid möjlighet att ställa upp och indtallera våra mobila verkstäder. Vilket innebär stor flexibilitet på arbetsplatsen.

Vi utför alla typer av plåtslageriuppdrag, små detaljer likväl som totalentreprenad av hela projekt. Alla våra uppdrag utför vi naturligtvis med full dokumentation och ett gediget hantverk.

Vi erbjuder allt inom plåtslageri

Vi tillverkar och monterar fönsterbleck, vindskivor, stuprör och rännor, skorstensinklädnader, taktäckningar, taksäkerhet, snörasskydd, takstegar mm.

Snabba offerter

Vi kommer gärna ut till er för att mäta och se hur det ser ut. Då avgör vi hur vi bäst kan utföra jobbet och lämnar ett kostnadsförslag.

Alla jobb är bra jobb

Alla jobb är bra jobb och inga jobb är för små. Vi hjälper er med alla typer av plåtarbeten. Oavsett om du är privatperson eller företag.

Hög service

När ni beställer ett arbete lämnar vi ett datum när vi kan utföra det, och vi är kända för att hålla det vi lovat.

IMG_1516