Skip to content

Lindab SolarRoof - Integrerade Solceller

Med Lindab SolarRoof får du ett tak som inte bara är hållbart och snyggt utan också miljövänligt.

Lindab SolarRoof är en komplett lösning som innehåller alla delar du behöver för att enkelt och bekvämt utrusta ditt hus med solenergi, dina nya solpaneler är utformade för att vara snygga och minimalistiska, samtidigt som de ger dig allt det energioberoende som ditt hus någonsin skulle kunna behöva.

Den skandinaviska designen skyddar mot väderförhållanden och kräver minimalt underhåll - vilket garanterarhållbarhet över tid.

Lindabs Solar Roof producerar inga utsläpp och har en livslängd som varar i 30 år.
Det kan användas på alla typer och storlekar av tak, även de som inte är dimensionerade för en ökad belastning på grund av dess låga vikt på endast 2 kg per kvadratmeter! Med ett vikt-volymförhållande på endast 2 kg per m2 är Lindab SolarRoof den perfekta lösningen för alla takprojekt.

Produkten har utvecklat en speciell teknik som gör det möjligt att producera höga nivåer av elektricitet även när ljusförhållandena är mindre optimala, vilket gör denna typ av solcell idealisk i hem där utrymmet kan vara begränsat eller där det inte finns något behov av att öka belastningskapaciteten utöver vad som redan förväntas av vanlig hushållsanvändning.

BEGÄR Offert

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett förslag inom 24 timmar. Behöver vi mer information hör vi av oss. Vi kommer även gärna ut till er för att mäta och se hur det ser ut på plats.