Lindab SolarRoof

Designtak med integrerade solceller

Play Video
Lindab SolarRoof

Taket som betalar av sig själv med tiden

Lindab Solar Roof är ett mycket prisvärt alternativ, framförallt vid takomläggningar eller när nya hus hus byggs. Genom att montera en takplåt från Lindab så spar du både material och monteringstid. Det är pengar på sista raden och innebär en kort återbetalningstid och hög elproduktion under många år.
Komplett lösning

Solcellstak med allt inkluderat

Lindab Solar Roof är en komplett paketlösning för dig som vill ha ett hållbart och estetiskt tilltalande tak som samtidigt ger ditt hur energi från solen.När du väljer Lindab Solar Roof får du alltså en takprofil som försetts med solpaneler, växelriktare samt optimerare i ett och samma paket. Utöver detta kan du även i realtid övervaka din elproduktion från din smartphone.

Solcellsstöd

När du installerar en solcellsanläggning går det att få ett investeringsstöd för upp till 20% av kostnaden. Ansökan görs i förväg och stödet betalas ut i efterhand.

25 års effektgaranti

Effektgaranti innebär att du som kund kan vara säker på att dina solpaneler kommer att generera en viss nivå av el under hela sin livslängd. Effektgarantin hos Lindab är 90 % efter 10 år och hela 80 % efter 25 år.

Sälj överskottsel

Om du producerar mer el än du förbrukar under en tid kan du sälja överskottet till din nätägare.

Lindab + Varla Bleck & Plåt AB

Traditionellt hantverk möter ny teknik

Varla Bleck & Plåt är ett modernt företag med kompetens för alla typer av byggnadsplåtslageri arbeten. Vi är ett av få certifierade företag som levererar och monterar Lindabs Solar Roof. Hör av er så berättar vi mer om den senaste tekniken inom solceller och gör kalkylen åt er!